Soome ja Läti snuukrilootused langesid MMil konkurentsist

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robin Hull eelmise aasta MMil
Robin Hull eelmise aasta MMil Foto: SCANPIX

Snuukri MMil on käimas kvalifikatsiooniturniir ja esimesed kaks ringi on juba lõppenud. Ühtlasi sai läbi ka soomlase Robin Hulli ja lätlase Rodion Judini teekond.

Hull võitis avaringis 10:7 Barry Pinchesit, kuid tunnistas seejärel Tai snuukrimehe Dechawat Poomjaengi paremust numbritega 5:10. Eelmisel aastal jõudis Hull põhiturniirile, kuid kaotas avaringis 3:10 hilisemale finalistile Shaun Murphyle.

Tänavu oli MMile üles antud ka lätlane Rodion Judin, kes kaotas kvalifikatsiooni avaringis 0:10 hiinlasele Cao Yupengile. Küll aga pääses kolmandasse eelringi Norrat esindav Kurt Maflin, kes peab põhiturniirile jõudmiseks alistama veel Robert Milkinsi. Vaid korra varem on Maflin MMil 32 hulka jõudnud, kui ta eelmisel aastal avaringis 9:10 Mark Selby paremust tunnistas.

Maailma edetabeli alusel pääsesid otse põhiturniirile Stuart Bingham, Stephen Maguire, Ricky Walden, John Higgins, Judd Trump, Martin Gould, Mark Williams, Neil Robertson, Shaun Murphy, Marco Fu, Barry Hawkins, Ronnie O’Sullivan, Mark Allen, Joe Perry, Michael White ja Mark Selby.

128 meest alustasid võistlust kvalifikatsiooni ja tänaseks on neist alles jäänud 32, kellest omakorda pooled pääsevad põhiturniirile, kus kohtuvad eelmainitud asetatud mängijatega. Põhiturniir algab laupäeval. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles