Alonso probleemid jätkuvad: hispaanlase tervis pole raske avarii järel endiselt korras

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Alonso.
Fernando Alonso. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarjas sõidetakse sel nädalavahetusel hooaja kolmas etapp, mille eel pole aga kindel, kas Fernando Alonso lastakse rajale.

McLareni masina roolis istuv Alonso tegi hooaja avaetapil läbi korraliku õnnetuse, kui rullus oma masinaga mitu korda üle katuse. Teisena kavas olnud Bahreini etapi eel teatas FIA, et arstliku kontrolli järel otustati hispaanlast mitte rajale lubada.

Sel nädalavahetusel sõidetakse Hiinas ning pärast Bahreini keeldu teatas Alonso ise, et on väga kindel selles, et ta seekord võistlema lubatakse. Nüüdseks on aga selgunud, et hispaanlane võib taas võistlust kõrvalt vaadata. Nimelt väitis Hispaania väljaanne AS, et kuigi kahekordne maailmameister võttis Hiinasse kaasa kaks füsioterapeuti ja loodab oma masina rooli istuda, siis endiselt vaevab meest roide murd.

Kui Alonso peaks taas etapist eemale jääma, istub tema asemel McLareni rooli varusõitja Stoffel Vandoorne, kes sai Bahreinis kümnenda koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles