Ootamatud ja oodatud sündmused koduses jalgpalliliigas

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EEsti koondise peatreeneri Magnus Pehrssoni poolt Eesti liiga parimaks mängumeheks tituleeritud floraka Nikita Baranovi (palliga) tegemisi jälgivad samuti tiitlist unistavad FC Infoneti mängijad eesotsas Dmitri Krugloviga (paremal).
EEsti koondise peatreeneri Magnus Pehrssoni poolt Eesti liiga parimaks mängumeheks tituleeritud floraka Nikita Baranovi (palliga) tegemisi jälgivad samuti tiitlist unistavad FC Infoneti mängijad eesotsas Dmitri Krugloviga (paremal). Foto: Tairo Lutter

Mullu Eesti jalgpallimeistrivõistlustel kuldsed medalid kaela saanud FC Floralt eeldati tänavu koduses liigas jõudemonstratsiooni, kuid olukorras, kus 20 protsenti hooajast on läbi, leiavad florakad end tabelis alles kuuendalt realt.

Neli eeldatavat tiitlipretendenti (Flora, FC Levadia, Nõmme Kalju, FC Infonet) on praeguseks kõik omavahel korra ka mänginud. Nendes matšides on ainsana võiduta Flora, kes viigistas Levadia ja Infonetiga ning kaotas Kaljule. Teised tiitlipretendendid on ühe kange konkurendi üle võidu kätte saanud.

Postimees vaatas hooaja senisele käigule tagasi ning selgitas välja, millised oodatud ja ootamatud sündmused on hooaja esimesel viiendikul aset leidnud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles