Cristiano Ronaldo kohta paljastus uus saladus

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo 2008. aastal (vasakul).
Cristiano Ronaldo 2008. aastal (vasakul). Foto: SCANPIX

Portugali jalgpallikoondise superstaari Cristiano Ronaldo kohta on liikunud rohkelt kuulujutte seoses sellega, millised meeskonnad teda omal ajal jahtisid. Värske info kohaselt oli aga peamiste kosilaste hulgas ka üks üllatustiim - Juventus.

Maailma parimate vutimeeste hulka kuuluv Ronaldo liitus 2003. aastal Manchester Unitediga, olles enne mänginud Sportingu meeskonnas. Andekat noormeest püüdsid lisaks ManUle oma ridadesse meelitada veel mitmed meeskonnad ja peamiste võimalike sihtkohtadena on varasemalt läbi käinud Arsenali ning Liverpooli klubide nimed.

Nüüd on aga Eurosport vahendanud, et hoopis lähemal oli Ronaldo sellele, et liituda Itaalia klubi Juventusega. Nimelt väitis Juve omaaegne talendiotsja Gianni Di Marzio, et Ronaldo oli juba peaaegu käsi löömas just Itaalia hiiuga pärast seda, kui Di Marzio teda Sportingus vaatamas käis. «Rääkisin poisi ja tema emaga ning juba järgmisel päeval olid nad Torinos meditsiinilisel läbivaatusel,» rääkis Di Marzio. «Aga lõpuks jäi tehing katki. Tehingu üheks osaks oli see, et Marcelo Salas pidi minema Sportingusse, aga ta keeldus ning lõpuks jäi tehing katki,» selgitas Di Marzio, miks Ronaldo siiski Juve asemel ManUsse siirdus.

Inglismaal mängis ründestaar kuni 2009. aastani, mil ta Madridi Reali poolt ära osteti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles