Eesti naiste jalgpallikoondis sai Belgialt suure kaotuse

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti naiste jalgpallikoondis.
Eesti naiste jalgpallikoondis. Foto: Eesti Jalgpalli Liit

Eesti naiste jalgpallikoondis oli eile EM-valikmängus vastamisi Belgia naiskonnaga, kuid Leuvenis toimunud kohtumine kahjuks eestlannadele rõõmu ei valmistanud. Belgia võitis mängu suurelt 6:0.

Esimene värav sündis 11. minutil, kui Maud Coutereels belglannad juhtima viis. Seejärel suutis Eesti kümmekond minutit vastu pidada, kuid 21. minutil lõi oma esimese värava Tine De Caigny. Poolajaks tegi 3:0 seisu Tessa Wullaert. Teisel poolajal jätkasid belglannad domineerimist, kui De Caigny ja Wullaert lisasid kumbki veel ühe. Lisaks sai jala valgeks Tine Schrijvers ning lõppskooriks jäi 6:0. Eesti poolelt nägi 25. minutil kollast kaarti Inna Zlidnis.

Belgia säilitas võiduga tabelis esikoha, edestades mängu vähem pidanud Inglismaa naiskonda ühe punktiga. Eesti naiskond asub tabelis viimasel kohal ning pole senimaani valiksarjas punkte teeninud.

Eesti koosseis: Getter Laar, Pille Raadik, Daniela Mona Lambin, Pille Raadik, Inna Zlidnis (40. Liis Lepik), Ketlin Saar, Eneli Vals, Kethy Õunpuu, Aljona Sasova (79. Merily Toom), Katrin Loo (56. Lisette Tammik), Signy Aarna, Vlada Kubassova

Varus veel: Imbi Hoop, Ragne Hindrimäe, Kelly Rosen, Sirje Roops

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles