Tipneri karikavõistlustel selguvad kaks viimast poolfinalisti

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rauno Sappinen (palliga).
Rauno Sappinen (palliga). Foto: Albert Truuväärt

Jalgpalli Evald Tipneri karikavõistlustel toimub täna kaks veerandfinaali. Kell 19.00 pannakse pall mängu nii Tallinna FC Flora – Tartu FC Santose kui ka Viimsi JK – Tallinna FC Forza kohtumises.

Premium liiga meeskond FC Flora võõrustab Esiliigas pallivat Santost A. Le Coq Arenal. Mängust teeb otseülekande jalgpalliliidu kodulehekülg jalgpall.ee.

«Santos on kindlasti väga värvikas vastane, tegemist on Euroopas mänginud klubiga ja meie duubelvõistkonnalgi on nendega oma ajalugu. Karikavõistlused on meie jaoks väga huvitav võistlus, neid mänge on alati tore mängida ning minul peatreenerina näiteks karikasarja finaalis mängimise kogemus üldse puudub. Läheme Santose vastu mängima suure rõõmuga ning tõenäoliselt veidi värskendatud koosseisuga,» sõnas Flora peatreener Norbert Hurt.

«Tartu Santosega tõotab tulla võitluslik ja huvitav lahing. Karikamängudes on madalama liiga võistkonnad näidanud, et oskavad ka üllatada, nii et mingisugusest alahindamisest ei maksa rääkida. Tahaks näidata ilusat jalgpalli ning pääseda karikasarja poolfinaali,» ütles Flora ründaja Albert Prosa.

«Ilma igasuguse ilustamise ja poliitilise korrektsuseta on Flora ilmselge favoriit. Kuigi vastane on viimase kahe mänguga Lilleküla murul näidanud teatud haavatavust, siis vähemalt 90 minutit Floraga võidu joosta on igale võistkonnale Eestis paras katsumus. Rahvusstaadionil mängimine on kindlasti lisamotivatsiooniks meie noortele – et see viimaseks korraks ei jääks, tuleb korralikust katsumusest auga välja tulla,» lausus Tartu FC Santose esindaja Janar Sagim.

«Iga päev ei avane võimalust mängida Eesti praeguse hetke ilmselt tugevaima meeskonna vastu. Noorematele mängijatele hea võimalus näha, millise taseme nad Eestis tippu jõudmiseks saavutama peavad,» lisas mängija Kaarel Kallandi.

Mängu kohtunik on Dmitri Kulikov, keda abistavad Lauri Salei ja Sander Saga. Lisakohtunikeks on Dmitri Kirilov ja Denis Petrov, neljandaks kohtunikuks Neeme Neemlaid ja inspektoriks Uno Tutk. Tavapilet maksab viis eurot, sooduspilet (õpilased, üliõpilased) kolm eurot, kuni 12-aastastele lastele ja pensionäridele on sissepääs tasuta.

Teises veerandfinaalis on vastamisi Esiliiga B meeskond Viimsi JK ning II liiga võistkond Tallinna FC Forza. Kell 19.00 Viimsi staadionil algavast mängust teeb otseülekande Õhtulehe portaal.

«Tuleb väga huvitav mäng, kus vastast alahinnata ei saa. Võib öelda, et mõlemale võistkonnale oli loos armuline ja see teeb sellest mängust tõelise lahingu poolfinaali pääsemise nimel,» ütles Viimsi JK treener Ivo Lehtmets.

«Viimsi JK jaoks kindlasti ajalooline sündmus jõuda karikavõistlustel nii kaugele. Kogu meeskond usub, et ollakse võimelised mängima ka poolfinaalis,» lisas mängija Arli Salm.

Pileti hind on kaks eurot, kuid Viimsi JK või Viimsi MRJK fänniatribuutikaga on sissepääs tasuta. Mängu kohtunik on Reelika Turi, keda abistavad Martin Lember ja Jaanus Mutli. Neljas kohtunik on Jaan Roos ning otsajoonte aitavad otsuseid vastu võtta Tomi Rahula ja Jagnar Jakobson. Mängu inspektor on Gunnar Nuuma.

Eilses veerandfinaalis alistas Tartu JK Tammeka 2:0 Tõrva JK ning Sillamäe Kalev oli koduväljakul 1:0 Nõmme Kaljust. Poolfinaalpaarid loositakse homme, 14. aprill kell 12.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles