Hamilton Rosbergi võiduseeriast: ei huvita karvavõrdki

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nico Rosberg ja Lewis Hamilton.
Nico Rosberg ja Lewis Hamilton. Foto: SCANPIX

Kolmekordne vormel-1 sarja maailmameister Lewis Hamilton võitis viimati mullu Austinis toimunud USA etapi, kuid viiel järgmisel osavõistlusel – sealhulgas kahel tänavu peetud etapil – on poodiumi kõrgeimale astmele tõusnud tema tiimikaaslane Nico Rosberg. Hamiltoni sõnul ei häiri olukord teda sugugi.

«Ei huvita absoluutselt,» vastas Hamilton Fox Sportsi küsimusele, mida ta Rosbergi võiduseeriast arvab. «Minu jaoks pole hooaja algus olnud lihtne ning seda arvestades on tabeliseis praegu igati hea,» lisas sarja üldarvestuses Rosbergile vaid 17 punktiga kaotav ja teisel kohal olev Hamilton. «Kui teed kaks halba sõitu ja jõuad ikka kaks korda poodiumile, on asjad üsna hästi. Olen hullemastki seisust välja tulnud!»

Hamiltoni sõnul küsitakse temalt tihti, kas ta on mures ja tunneb end allakäigutrepil olevana. «Emotsioonid on tegelikult risti vastupidised. Meie töös ei esine suuri vigu, nii et küll kõik saab korda. Ka isiklikul tasandil olen psühholoogilises plaanis elu parimas seisus. Seda enesekindlust suudavad lõhkuda väga vähesed asjad – kui üldse miski. Pikk tee on veel käia, nii et jätkan töötegemist.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles