Tiitlikaitsja Barcelona langes Madridis konkurentsist

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Antoine Griezmann
Antoine Griezmann Foto: SCANPIX

Täna selgusid jalgpalli Meistrite liiga kaks viimast finalisti. Tiitlikaitsja Barcelona kaotas võõral väljakul 0:2 Madridi Atleticole ja kokkuvõttes tunnistati pealinlaste 2:3 paremust. Seega jätkub Meistrite liigas seeria, kus kunagi pole sama meeskond suutnud võita kahte järjestikust tiitlit. Mõlema Madridi väravad lõi täna Antoine Griezmann.

Müncheni Bayern tegi samal ajal 2:2 viigi Benficaga, kuid avamängu 1:0 võit andis ka neile kokkuvõttes 3:2 paremuse. Bayerni väravad lõid Arturo Vidal ja Thomas Müller, Benfica poolelt tegid skoori Raul Jimenez ja Anderson Talisca.

Barcelona jäi avamängus küll 0:1 kaotusseisu, kuid suutis siiski kodus 2:1 võidu võtta. Madrid sai aga kirja väärtusliku võõrsil löödud värava ja seega piisaks neile täna edasipääsuks ka 1:0 võidust. Ka Müncheni Bayerni edu on minimaalne: nemad said kodustaadionil kirja 1:0 võidu.

Poolfinaalides on enne tänaseid mänge koha kindlustanud Manchester City ja Madridi Real.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles