Kajalina liigub Prantsusmaal medali suunas

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna Kajalina (vasakul) ründamas Türgi koondise kahese bloki vastu.
Anna Kajalina (vasakul) ründamas Türgi koondise kahese bloki vastu. Foto: CEV

Narva võrkpallitreener Galina Alfjorova võib oma kasvandiku üle uhkust tunda: 25-aastasest Anna Kajalinast on saanud Prantsusmaa tippliiga naiskonna liider.

Eile oli Kajalina taas oma naiskonna resultatiivseimaid, kui veerandfinaali teises kohtumises sunniti 3:1 (-27, 23, 23, 17) alistuma põhiturniiri teisena lõpetanud Béziers. Saint-Raphaël, põhiturniiri seitsmes, oli 3:1 parem olnud ka esimeses mängus. Kajalina tõi poolfinaalkoha taganud mängus 17 punkti, jäädes üheksaga plussi. Talle tõsteti 46 korda, millest tosin palli jäi kohe maha. Esimeses mängus eksis ta rünnakul kolm ja eile viis korda, vahendab volley.ee.

Meeste B-divisjonis nuhtleb jätkuvalt oma vastaseid Rennes´i meeskond, kes tagas samuti koha nelja parema seas. Eile suruti maha Asnières'i vastuhakukatsed numbritega 3:1 (26, -25, 23, 23). Teisipäev oli baltlaste päev: leedulane Arvydas Miseikis tõi 25, Martti Juhkami 14 ja Kert Toobal neli punkti. Juhkami sekkus vahetusest kahes esimeses geimis, kolmandas ja neljandas oli ta juba põhitegija.

Täna peavad meeste meistriliigas oma teise veerandfinaalkohtumise Pariisi Volley (Ardo Kreek) ja Poitiersi Stade Poitevin (Andri Aganits). Esimeses mängus lõid pealinlased Chaumont´i (põhiturniiri 3.) kolm-null, Poitiers (8.) jäi kaks-kolm alla Arago de Sètele (1.). 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles