Mae: vigastus annab jätkuvalt tunda

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaak Mae
Jaak Mae Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Murdmaasuusatamise Tour de Ski teisel etapil parima eestlasena 49. koha saanud Jaak Mae ei jäänud oma sõiduga rahule ja tunnistas, et Davosis saadud vigastus annab endiselt tunda.

«Eesmärk oli ikkagi enne starti grupi lõpp kätte saada. Seal olid väikesed vahed, aga kahjuks algus oli kõige raskem isegi,» vahendab ERRi spordiportaal  Mae intervjuud Vikerraadiole. «Peeter (Kümmel) sõitis eest ära ja sai grupilõpu veel kätte, aga endal ei õnnestunud kahjuks.»

Võistluse keskel sai Mae abi ootamatult takerdunud rootslasest Anders Södergrenist. «Edasi temaga koos sõites õnnestus sõidu teine pool vähe paremini, aga rahule ei jäänud tänase sõiduga,» rääkis ta. «Davosi vigastus annab ikka ka veel jätkuvalt tunda.»

Mae lisas, et närvivalu pärsib sooritusi. Siiski kavatseb ta ka homme starti minna. Kas aga tuur ka lõpuni sõidetakse, sõltub paljuski ka homme võistlustele jõudva massööri Lauri Rannama arvamusest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles