Pareiko endine koduklubi testib noort Eesti väravavahti

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Tuleviku klubi väravavaht Karl-Romet Nõmm valmistub koos võistkonnakaaslastega hooajaks ning lubab anda endast kõik, et viljandlased tagasi kodusesse Premium-liigasse upitada.
Viljandi Tuleviku klubi väravavaht Karl-Romet Nõmm valmistub koos võistkonnakaaslastega hooajaks ning lubab anda endast kõik, et viljandlased tagasi kodusesse Premium-liigasse upitada. Foto: Marko Saarm / Sakala

Viljandi Tuleviku noor väravavaht Karl-Romet Nõmm on testimisel Poola tippklubi Krakowi Wisla juures. Nõmm viibib Wisla kodulehe teatel nende juures kuni laupäevani, mil tema tuleviku osas otsus tehakse.

«Mängin kodumaal praegu esiliigas, kuid eelmisel hooajal kuulusime kõrgliigasse,» selgitas 18-aastane Nõmm Wisla kodulehele antud lühiusutluses enda tausta. «Tahaksin kindlasti Wislasse pääseda ja põhiväravavahi koha eest võidelda. Fännide jaoks on ehk huvitav fakt, et olen tuttav Sergei Pareikoga,» sõnas Nõmm.

Mullu tegi Nõmm Premium liigas Tuleviku eest kaasa 24 kõrgliigamängus. Varem on ta käinud testimas ka Norra kõrgliigaklubis, kolm korda riigi meistriks tulnud Moldes, mille peatreener on Ole Gunnar Solskjaer.

Pareiko mängis Wisla ridades aastatel 2011-13. Sel hooaja 13-kordne Poola meister Wisla kõrgete kohtade pärast ei heitle, vaid peab hoopis võitlust liigasse püsimajäämise nimel. Seitse vooru enne hooaja lõppu lahutab neid väljalangemistsoonist küll neli kohta, ent vaid kaks punkti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles