Realile köeti Euroliigas Türgi saun, CSKA võitis põnevusmängu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergio Llull (palliga) on Fenerbahce koljatite vastu hätta jäänud.
Sergio Llull (palliga) on Fenerbahce koljatite vastu hätta jäänud. Foto: SCANPIX

Korvpalli Euroliigas kaotas tiitlikaitsja Madridi Reali veerandfinaali teise kohtumise Istanbuli Fenerbahcele suurelt 78:100 ja jäi seerias 0:2 kaotusseisu. Avapoolaja võitis Türgi meeskond seejuures lausa 25 punktiga.

Fenerbahcele tõi Ekpe Udoh 18 punkti, Nikola Kalinic lisas 17 punkti ja Bogdan Bogdanovic viskas 16 punkti. Reali parim oli 15 punktiga Sergio Rodriguez.

Moskva CSKA kaotas poolaja Belgradi Crvena Zvezdale nelja punktiga, kuid võitis lõpuks põneva kohtumise 77:76. Võidukorviks osutus Miloš Teodosici tabav kaugvise minut enne mänguaja lõppu, mis viis CSKA 77:75 ette. 22 sekundit enne lõppu oli Tarence Kinseyl võimalus seis viigistada, kuid kahest vabaviskest tabas vaid üks.

Kaks sekundit enne lõppu eksis Andrei Vorontsevitš mõlemal vabaviskel ja andis Crvena Zvezdale veel võimaluse, kuid Kinsey hädavise ei tabanud. Kyle Hines tõi CSKA-le 19 punkti, Nando de Colo ja Cory Higgins viskasid mõlemad 13 punkti. Crvena Zvezdale tõi Stefan Jovic 15 punkti, nii Kinsey kui ka Marko Simonovic viskasid 14 punkti. Ka CSKA juhib seeriat 2:0.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles