Hiina GP sündmusterohke esimese vabatreeningu kiireim oli Rosberg

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nico Rosberg.
Nico Rosberg. Foto: SCANPIX

Sel nädalavahetusel on F1 karussell jõudnud Hiina etapile ning täna varahommikul oli kavas esimene vabatreening, kus kiireimat aega näitas Nico Rosberg.

Mercedesele kahel senisel etapil esikohad toonud Rosberg sai parimana kirja aja 1.38,037, tema selja taga sõitis teise aja välja tiimikaaslane Lewis Hamilton (1.38,183). Kolmandat aega näitas Ferrari roolis istuv Sebastian Vettel (1.38,665).

Hoolimata kiireimatest aegadest ei möödunud aga esimene vabatreening Mercedeste jaoks muretult, kuna Rosbergi jaoks lõppes vabatreening boksi jõudes tõdemusega, et masinal võib olla mootoriprobleem, ning Hamilton tegi 11. kurvis mitu piruetti.

Veel keerulisemalt möödus aga sündmusterohke vabatreening Felipe Massa ja Kevin Magnusseni jaoks. Neist esimesel tekkis probleeme tagumise vasaku rehviga, mis tuli velje küljest lahti. Selle tagajärjel tegi tegi Massa samuti pirueti ning kuna rajal oli masina juppe, hakkasid vabatreeningul lehvima punased lipud. Kuigi Williamsi mehaanikud tegid korrektuurid ja saatsid Massa tagasi rajale kordus sama probleem ka teist korda. Magnussen oli omakorda hädas tagavedrustusega, mille probleemid jätsid samuti rajale hunniku prahti ja põhjustasid teise sunnitud pausi.

Vaata kõiki esimese vabatreeningu aegu siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles