Hamilton tiimikaaslase kohta: Rosbergi ootab ees lihtne nädalavahetus (1)

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton.
Lewis Hamilton. Foto: SCANPIX

F1 sarja valitsev maailmameister Lewis Hamilton ütles sel nädalavahetusel sõidetava Hiina etapi eel, et tema tiimikaaslast Nico Rosbergi ootab ees lihtne nädalavahetus, sest Hamilton ise peab kandma karistust.

Rosberg on sel hooajal kavas olnud kahel etapil finišeerinud võitjana ja Hamilton saanud tema selja taga vastavalt teise ning kolmanda koha. Ka sel nädalavahetusel läheb Rosberg esikohta püüdma ning tema tiimikaaslase sõnul võib see osutuda kergemaks kui varem, sest kuna Hamiltoni masinal vahetatakse käigukasti, peab ta Hiinas startima viis kohta tagapool kohast, mis ta kvalifikatsioonis välja sõidab - seega oleks Briti mehe kõige kõrgem võimalik stardikoht kuues positsioon.

«See saab Nico jaoks olema lihtne nädalavahetus, tõenäoliselt kõige kergem nädalavahetus,» teatas Hamilton. «See ei tähenda, et ma ei võiks talle võimalikult head konkurentsi pakkuda ükskõik, mis kohalt ma stardin. Samuti ei tähenda see, et ma ei võiks võistlust siiski võita,» lisas britt, andes mõista, et midagi ära andma ta sel nädalavahetusel siiski ei lähe.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles