Jürgen Klopp pani pressikonverentsil ajakirjaniku paika

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Klopp.
Jürgen Klopp. Foto: SCANPIX

Jalgpalli Euroopa liigas poolfinaalikoha lunastanud Liverpooli peatreener Jürgen Klopp oli eilsel mängujärgsel pressikonverentsil konkreetne ja teatas ühe küsimuse peale, et ajakirjanikud seda tema käest ei uuriks.

Kloppi hoolealused kohtusid eilses Euroopa liiga veerandfinaali kordusmängus Dortmundi Borussiaga, mida sakslane juhendas aastatel 2008-2015. Eilse dramaatilise kohtumise võitis Liverpool 4:3, sealjuures võiduvärava lõi Dejan Lovren alles esimesel üleajaminutil. Kokkuvõttes võitis Liverpool seeria 5:4 ning pääses poolfinaali.

Mängujärgsel pressikonverentsil asus üks ajakirjanik Kloppilt uurima, mis ta arvab Liverpooli võimalustest selle hooaja meistriteks tulla, aga sõnaosav sakslane katkestas ajakirjaniku ja teatas konkreetselt: «Palun, palun ärge küsige mu käest seda p***a!»

Liverpooli poolfinaalivastane selgub tänases loosis. Nelja parema hulka pääsesid veel Sevilla, Villareal ning Donetski Šahtjor.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles