Raul Must võistleb EMi eel kodupubliku ees

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raul Must.
Raul Must. Foto: Liis Treimann

Nädalavahetusel toimub Tartus sulgpalli GP- sarja hooaja viimane etapp, kus viimase võistluse Euroopa Meistrivõistluste eel teeb Eesti esireket Raul Must.

Kuu aega Hispaanias treeninglaagris olnud Mustale pakub konkurentsi külalisena Soome teine reket, maailma edetabeli 96. number Eetu Heino. Lisaks neile on nooremate konkurentidega mõõtu võtmas paari aasta tagune Musta tugevaim konkurent Rainer Kaljumäe, kes nüüd on keskendunud treeneritööle.

Naiste üksikmängus võistlevad kodus maailma edetabelis Kati Tolmoffi järel teine eestlanna Soomes harjutav Getter Saar ja tänavune Eesti meistrivõistluste pronksi omanik Taanis treeniv Laura Vana.

Paarismängus on eeldatavad favoriidid kahe nädala pärast EM-l võistlevad Kristin Kuuba ja Helina Rüütel ning meeste paarismängus Kristjan Kaljurand ja Raul Käsner. Meeste paarismängu muudab intrigeerivamaks üksikmängijate Must ja Kaljumäe paari osalemine.

Laupäeval toimuvad Tartu Ülikooli Spordihoones eelringid ja pühapäeval kell 10.00 finaalid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles