Fernando Alonso sai lõplikult rohelise tule

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Alonso.
Fernando Alonso. Foto: SCANPIX

McLareni F1 meeskonna sõitja Fernando Alonso sai pärast täna hommikul sõidetud vabatreeningut lõpliku loa võistelda Hiina GP-l.

Alonso tegi hooaja avaetapil läbi raske avarii, kui tema auto rullus konkurendiga kokkupõrkamise järel mitu korda üle katuse. Austraalia etapi jättis Alonso loomulikult pooleli ja lootis tagasi rajale pääseda Bahreinis, kuid Rahvusvaheline Autospordiliit (FIA) otsustas, et mehe tervis pole veel selleks piisavalt hea ja nii sai rajale hoopis McLareni varusõitja Stoffel Vandoorne.

Sel nädalavahetusel sõidetava Hiina etapi eel sai Alonso juba kinnituse, et võib minna starti esimesel vabatreeningul, kuid pidi selle järel end veel arstidele ette näitama. Täna hommikul käidigi vabatreeningul rajal ära ja selle järel kinnitati, et Alonso võib ülejäänud nädalavahetuse täismahus kaasa teha. Rohkem arstlikke kontrolle hispaanlasele ka järgnevate etappide eel tegema ei hakata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles