Alar Seim videointervjuus: Mart Seim pole EMil viletsamate killast

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti 2015. aasta parim meessportlane Mart Seim jahib Norras Førdes peetaval tõstmise EMil medalit üliraskekaalus. Parimaks treeneriks valitud Alar Seim jäi homse võistluse osas ettevaatlikuks.

Sportlaste üles antud algraskuse põhjal (nimetatud raskusi võib võistlusel alandada 20 kg võrra) on peamised medalisoosikud grusiin Laša Talakhadze (algraskus 440 kg), Seim (438 kg) ja armeenlane Gor Minasjan (430 kg).

«Kohal on terve grupp tugevaid ja suuri mehi. Neist kõige tugevamad paistavad olevat grusiinid ja armeenlased, Mart pole ka viletsamate killast. Siis on veel kaks tšehhi ja väga suur poolakas,» tõi papa Seim välja EMi koorekihi.

Mart Seimi lõplik rebimise algraskus sõltub juhendaja sõnul eelkõige enesetundest. «Soojendusel paneme selle lõplikult paika, aga meil on üsna selge arusaam, millest tahame alustada. Tõukamises sõltub algraskus ka natuke sellest, mida meie vastased teevad. Esialgselt paneme alla 235 kg, aga vastavalt olukorrale võib see muutuda,» selgitas Alar Seim.

Vaata lisaks videost, mis on Seimide tänaõhtune ja homne plaan.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles