Fotod: suurest kaotusseisust välja tulnud Rapla läks tulist seeriat juhtima

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti korvpalli meistriliigas peetakse täna kolme veerandfinaali avakohtumised, millest intrigeerivaim oli kodusaalis mänginud Rapla Avise ja Rakvere Tarvase mõõduvõtt. Esimese poolaja võitis Tarvas 46:37, sealjuures juhiti korraks isegi 15 punktiga. Siis tuli Rapla järgi, pingelises heitluses kallutati lõpuminutid enda kasuks ja lõppnumbrid näitasid Rapla eduks 86:78.

Rapla poolelt tegi võimsa esituse ameeriklane Maurice Kemp, kes viskas 23 punkti ja võttis 13 lauapalli. Thomas van der Mars lisas 14 punkti ja 10 lauapalli, Devin Brooks andis lisaks 11 visatud punktile 10 resultatiivset söötu. Rakverele tõi Roberts Stumbris 19 ja kahe tehnilise veaga mängust eemaldatud Strupovics 17 punkti.

Valitsev Eesti meister Tartu Ülikool/Rock võitis TTÜ vastu esimese poolaja kodusaalis koguni 54:29 ja kogu mängu 103:58. Janar Talts ja Tanel Kurbas tõid Rockile 16 punkti, Kiur Akenpärg oli TTÜ resultatiivseim 15 punktiga.

Põhiturniiri võitja BC Kalev/Cramo võitis võõrsil Valga Maks&Mooritsa vastu poolaja vaid 39:35, aga lõpuks oli kalevlaste edu 92:69. Sten Sokk viskas Kalevile 18 punkti, Jurijs Aleksejevs tõi Valgale 17 silma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles