Olümpiavõitja: Tour Contadorita on nagu vormel-1 Alonsota

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alberto Contador (vasakul) ja Samuel Sanchez (paremal).
Alberto Contador (vasakul) ja Samuel Sanchez (paremal). Foto: SCANPIX

Valitsev jalgratta grupisõidu olümpiavõitja Samuel Sanchez loodab, et Alberto Contadori dopingujuhtum laheneb kolmekordsele Tour de France’i võitjale soodsalt ning ta saab tuleval aastal tiitlit kaitsma asuda, kirjutab spordipartner.ee.

«Oma viimasest neljast Tourist on Contador võitnud kolm ja teeninud välja favoriidiseisuse,» märkis Euskaltel-Euskadis sõitev Sanchez. «Ausalt, mulle meeldiks teda stardis näha. Tour Contadorita on nagu Roland Garros Nadalita ja vormel-1 Alonsota.»

Sanchez sai mullusel Touril neljanda koha, kuid võib tõusta poodiumile, kui Contador peaks keelatud aine klenbuterooli tarvitamises süüdi mõistetama.

«Tour on maailma parim võidusõit, sellele pole midagi vastu panna,» ütles Sanchez. «Seal valitsevad erinevad olud. Ratturite ettevalmistus läheb järjest paremaks ja nad on aasta võrra vanemad. Touri etapid vahetuvad ja seal on alati raske. Kunagi ei tea, mis juhtuda võib.»

Loe täispikka artiklit SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles