Veteranidele mõeldud heategevusjooksu võitis Indrek Tobreluts

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Tobreluts
Indrek Tobreluts Foto: SCANPIX

Sel aastal esimest korda ka Tartus peetud heategevusliku Sinilillejooksu võitis meeste arvestuses kapral Indrek Tobreluts ajaga 9.46, naistest oli parim Kristiina Laht ajaga 13.20. Kokku osales võistlusel üle 250 jooksja. 

A. Le Coq spordihoone juurest alanud ja Tartu ülikooli ees lõppenud trassi pikkuseks oli 3,2 kilomeetrit. Jooksu tulemusi mõõdeti kahes võistlusklassis ja iga võistlusklassi kolme parimat autasustati medaliga. Soovijad said kohapeal sooritada ka kaitseväe üldfüüsilise testi.

Homme antakse Pirital Sinilillejooksu Tallinna võistluste start. Esimene võistlus algab pühapäeval, 17. aprillil kell 12 ja teine start kell 13 Russalka monumendi juurest, rada kulgeb mööda Pirita rannapromenaadi Pirita Spa hotellini. Võistluste stardi annab kaitseväe veteran nooremveebel Agor Tettermann. Kohapeal saab sooritada kaitseväe üldfüüsilise testi, et proovida oma vastupidavust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles