Hea töö: Hannes Soomer saavutas Assenis kvalifikatsioonis teise koha

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hannes Soomer.
Hannes Soomer. Foto: Erakogu

Motoringraja Euroopa juunioride karikavõistlustel osalev Hannes Soomer saavutas eile keerulistes ilmaoludes peetud kvalifikatsioonis teise koha.

Hommikust saadik oli rada märg ja aeglaselt kuivav ning Soomer asendas vabatreeningutes kasutatud vihmarehvid slick rehvidega, vältides niiskeid rajaosasid ja see osutus õigeks strateegiaks. Kuna European Junior Cupis sõidetakse nii kvalifikatsioon kui ka võistlus sama rehviga, on võtmetähtsusega rehvi hoidmine võistluseks.

«Kõik toimis peaaegu nagu planeeritud oli! Kuna rada mulle sobib ja rehvi säästmine on ülioluline, tegin vaid kaks kiiret ringi, saades kohe kvalifikatsiooni alguses kirja parima aja. Kaks kiiret ringi ei möödunud küll ideaalselt, kuid olid siiski väga head! Oleme homse võistluse jaoks väga heas positsioonis ning saan täna öösel rahulikult magada,» rõõmustas Soomer.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles