Avaringi kaos ja Vene torpeedo mängisid võidu taas Rosbergile (1)

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nico Rosbergi (keskel) võidukas hüpe pärast Hiina GP võitu
Nico Rosbergi (keskel) võidukas hüpe pärast Hiina GP võitu Foto: Reuters/ScanPix

«Üks Red Bull lähenes mulle sisekurvist nagu hullumeelne. Sõitsin Kimile otsa,» teatas Ferrari piloot Sebastian Vettel tiimiraadiosse pärast esimese ringi kokkupõrget meeskonnakaaslasega. Mõlemad mehed olid sunnitud suunduma boksi, et esitiibu vahetada.

Rohkete kokkupõrgetega alanud vormel-1 Hiina GP võitis lõpuks Mercedese piloot Nico Rosberg, kelle edu sarja üldarvestuses kasvas meeskonnakaaslase Lewis Hamiltoni ees 36-punktiliseks.

«Sa olid nagu torpeedo. Kui ma poleks vasakule põiganud, oleksime kõik kolm välja sõitnud,» andis Vettel pärast võistlust Red Bulli piloodile Daniil Kvjatile mõista, et tema oli avarii põhisüüdlane. «Aga me ei põrkunud ju kokku,» kaitses end Kvjat. «Sa pead aru saama, et kui sa ründad teisi nagu hullumeelne, siis lõhud ka oma auto ära. Seekord oli sul õnne, sest viga saime ainult mina ja Kimi,» oli Vettel noore konkurendi peale vihane.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles