Viimased paarkümmend minutit päästsid väärt medali

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põlva Serviti
Põlva Serviti Foto: Marko Saarm / Sakala

Põlva Serviti käsipallimeeskond mängis kodus peetud Balti liiga nelja tugevama finaalturniirist kolm neljandikku kehvasti, kuid pronksimängu viimased paarkümmend minutit tekitasid peatreener Kalmer Mustingus hea tunde. Serviti jõudis seitsmendat hooaega järjest Balti liigas poodiumile.

«Tundub, et pronksmedal oli maksimumilähedane tulemus. Enne finaalturniiri uskusin, et suudame Riihinmäki Cocksiga ka võrdselt mängida, kuid finaal näitas, et tegelikult on nad väga tugevad,» nentis Musting. Cocks alistas finaalis lisaajal üllatuslikult SKA 36:32 ja krooniti sarja võitjaks. Serviti oli pronksimängus 30:28 üle Kaunas Granitasest.

Serviti jäi pronksiheitluses poolajavileks taha 10:13. «Me ei suutnud ennast leida, oli tunda, et mehed kardavad 4. kohale jäämist,» selgitas Musting. «Poolajal sai riietusruumis palju räägitud – isiklikult ja meeskondlikult. Kuna oli näha, et meeskonnavaim pole hea, rääkisime ka psühholoogist. Oluline oli see, et mehed ei kardaks mängida.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles