Olümpiale pääsenud Nabi ja Arusaar panid Serbia võistlusele ilusa punkti

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heiki Nabi (paremal) heitleb Eduard Poppiga.
Heiki Nabi (paremal) heitleb Eduard Poppiga. Foto: Kuvatõmmis

Täna Serbias Zrenjaninis peetud maadluse Euroopa tsooni olümpiakvalifikatsiooniturniiril Rio olümpiapileti kindlustanud Heiki Nabi ja Ardo Arusaar jäid alistamatuks ka õhtul peetud finaalides.

Londoni olümpiahõbe Nabi alistas kreeka-rooma maadluse raskekaalu (-130 kg) finaalmatšis sakslase Eduard Poppi üsna kindlalt 3:0. Olümpiale pääsu taganud poolfinaalis oli Nabi 3:1 üle Valgevenet esindavast grusiinist Ioseb Tšugošvilist 3:1, kellele ta kuu aega tagasi Riias peetud EMil kaotas.

Neli aastat tagasi Londonis 8. kohale tulnud Arusaare jaks käis poolraskekaalu (-98 kg) finaalis üle ungarlasest Adam Vargast 3:1. Poolfinaalis oli Arusaare vastaseks 2010. aasta MM-hõbe Tsimafei Dzeinitšenka Valgevenest, kes oli kohtumise eel pigem favoriidi rollis. Matš lõppes 1:1 ja Arusaar sai eelise tänu sellele, et vastane sai hoiatuse viimasena.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles