Pettunud Hamilton autost: nagu voodiga oleks sõitnud

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton.
Lewis Hamilton. Foto: SCANPIX

Nädalavahetusel Hiinas peetud vormel-1 etapi stardis auto lõhkunud ja alles seitsmenda kohaga lõpetanud Lewis Hamilton sõnas pärast võistlust, et selle autoga polnud võimalik paremat tulemust püüda.

«Hetkel pole mul tagantjärele midagi tarka öelda. Hiinas on hea rada, sest siin on võimalik nii mööduda kui ka eessõitjale hästi tuulde pääseda, kuid autol oli palju vigastusi,» lausus Hamilton Sky Sportsil. Britt startis võistlejaterivi lõpust, kuid ei pääsenud esimestes kurvides kokkupõrkest Sauberi sõitja Felipe Nasriga, mille tagajärjel purunes tema autol esitiib. Lõpuks viis korda boksis käinud Hamilton ei suutnud rajal otsestes duellides konkurentidele vastu saada, ehkki tema Mercedes oleks pidanud nii mõnestki neist kiirem olema.

«Kindlasti said viga veel mingid aerodünaamilised osad, aga kannatada sai ka vedrustus. Auto põrkas rajal täiesti uskumatul moel. Nagu oleks baldahhiinvoodiga sõitnud,» leidis Hamilton auto käitumise kirjeldamiseks värvika võrdluse.

Kõik kolm senipeetud etappi on võitnud teine Mercedese sõitja Nico Rosberg, Hamilton jääb tiimikaaslasest sarja üldarvestuses maha 36 punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles