Ferrari meeskonna boss asus konkurenti kaitsma

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maurizio Arrivabene.
Maurizio Arrivabene. Foto: SCANPIX

Ferrari meeskonna boss Maurizio Arrivabene ütles, et nende meeskond ei süüdista Red Bulli sõitjat Daniil Kvjati, kes sakslase Sebastian Vetteli sõnul põhjustas kahe Ferrari mehe avarii.

Eilse Hiina GP alguses möödus Kvjat Vettelist sisekurvis ning Ferrari masina roolis istuv sakslane ütles pärast sõitu, et muutis venelase käitumise tõttu oma sõidutrajektoori ja põrutas otsa meeskonnakaaslasele Kimi Räikkönenile. Pärast GP-d süüdistas Vettel väga selgelt konkurenti, aga Ferrari boss Arrivabene oli teisel arvamusel.

«Me ei peaks teiste suunas näpuga näitama. See on võidusõit, mitte Monopoli mäng. Samas kui kaks sinu meeskonna sõitjat omavahel kokku sõidavad, siis see pole kunagi hea. Kvjat tuli tõesti kurvi lõikama suurel kiirusel, aga Sebastian ja Kimi oleksid mõlemad samas olukorras samamoodi käitunud,» nentis Arrivabene.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles