Rapla jõudis tulises veerandfinaalseerias ühe võidu kaugusele edasipääsust

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avis Rapla - Rakvere Tarvas.
Avis Rapla - Rakvere Tarvas. Foto: Tairo Lutter

Rapla Avis tegi suure avalduse Eesti korvpalli meistriliiga poolfinaali pääsemiseks, kui veerandfinaalseeria teises mängus alistati võõrsil Rakvere Tarvas 74:72. Rapla juhib seeriat nüüd 2:0 ja neljapäeval on neil võimalus otsustav kolmas võit saada.

Rapla dikteeris sisuliselt kogu mängu ja poolajaks juhiti 46:37. Kolmandal veerandajal jõudis Tarvas korraks kahe punkti kaugusele, aga siis lasti külalised taas eest ära. Lõpuminutitel langesid kolm Rapla põhimeest Sven Kaldre, Martin Paasoja ja Devin Brooks vigadega välja ja Tarvas alustas marulist lõpuspurti. Viimasel rünnakul oli Rakvere liidril Brandis Raley-Rossil võimalus võit omadele tuua, aga tema kolmepunktivise jäi korvilaua ja –rõnga vahele kinni.

Rapla resultatiivseim oli 10st väljakult sooritatud viskest kaheksa tabanud Kaldre, kes kogus lõpuks 19 punkti. Brooks lisas 15 punkti, üheksa lauapalli ja viis resultatiivset söötu. Kolmel vabaviskel eksinud Maurice Kempi arvele jäi samuti 15 punkti. Tarvale tõid Raley-Ross 22 ja Brandon Goode 12 punkti.

Selle veerandfinaali võitja läheb nelja parema seas ilmselt kokku põhiturniiri võitja BC Kalev/Cramoga, kes juhib Valga vastu mängudega 2:0.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles