Superstaarita mänginud GSW alistas taas Rocketsi

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
GSW mehed olid eile taas võidukad.
GSW mehed olid eile taas võidukad. Foto: SCANPIX

Korvpalliliiga NBA play-offis oli täna öösel jälle võidukas Golden State Warriors, kes suutis teistkordselt üle mängida Houston Rocketsi.

Ööl vastu tänast pidi GSW hakkama saama ilma Stephen Curryta, kes vigastas esimeses mängus oma hüppeliigest ja jäeti seega täna kõrvale. Hetkel pole meeskond teatanud, millisel hetkel superstaar taas platsile tuleb, kuid eile suudeti võita Curry puudumisest hoolimata - GSW võidunumbrid olid 115:106. Klay Thompson panustas võitjate poolt 34 punktiga, Rocketsi suurimaks skooritegijaks oli 28 silma ja 11 korvisööduga panustanud James Harden. GSW on kahe mängu järel seeriat 2:0 juhtimas.

Ööl vatu tänast peetud mängudes alistas Toronto Raptors omakorda 98:87 Indiana Pacersi, seeria on 1:1 viigis. Kolmandas kohtumises oli Dallas Mavericks napilt 85:84 parem Oklahoma City Thunderist, ka selles seerias on nüüd seis 1:1.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles