Algavad naiste karikavõistluste veerandfinaalid

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naiste jalgpall.
Naiste jalgpall. Foto: Urmas Luik

Naiste jalgpalli karikavõistlused on jõudnud veerandfinaalideni, kus konkurentsi on jäänud kuus Meistriliiga ning kaks Esiliiga naiskonda.

Avamäng leiab aset 19. aprillil, kui Maarjamäe kunstmuruväljakul lähevad vastamisi Tallinna FC Levadia ning Tallinna FC Flora II. Levadia on Meistriliigas näidanud head minekut, võttes kahest mängust kaks võitu ning asub tabelis kolmandal kohal, olles kogunud võrdselt punkte esimese kahe naiskonnaga. Tallinna FC Flora duubel on Esiliigat alustanud viigi ja kaotusega ning tabelis ollakse viiendad.

Ülejäänud kolm karikamängu toimuvad päev hiljem. Esimeses kohtumises läheb kell 19:00 karikavõitu kaitsev Pärnu JK vastamisi oma eelmise aasta finaalivastaste Põlva FC Lootosega. Põlval eelmisest omavahelisest kohtumisest just positiivseid mälestusi ei ole, kui karikafinaalis kaotati lausa 0:11. Pärnu on kahe mängu järel liigas hoidmas teist kohta. Lootos on Esiliigat alustanud kahe võiduga ning asub tabelis samuti teisel positsioonil.

Pool tundi hiljem algavas mängus kohtuvad Sportland Arenal Meistriliiga naiskonnad Tallinna FC Flora ning Tartu SK 10 Premium. Samad võistkonnad olid vastamisi ka viimases liigamängus. Tollest mängust väljusid võitjana tallinlannad, olles vastastest 6:0 üle. Flora hoiab tänu paremale väravate vahele liigatabelis esikohta. SK 10 ei ole seni suutnud võiduarvet avada.

Viimases veerandfinaalis kohtuvad Kalevi Keskstaadioni kunstmuruväljakul kohalik JK Tallinna Kalev ja Tartu JK Tammeka. Meistriliiga tabelis paiknevad naiskonnad vastavalt kuuendal ja neljandal kohal. Omavahel mindi vastamisi ka 2014. aasta veerandfinaalis, kui Tammeka suutis sellest paarist väljuda võitjana.

1/4-finaalid:

19. aprill kell 19:00 Tallinna FC Levadia - Tallinna FC Flora II, Maarjamäe kunstmuruväljak

20. aprill kell 19:00 Põlva FC Lootos - Pärnu JK, Lootospark

20. aprill kell 19:30 Tallinna FC Flora - Tartu SK 10 Premium, Sportland Arena

20. aprill kell 20:45 JK Tallinna Kalev - Tartu JK Tammeka, Kalevi Keskstaadioni kunstmuruväljak

Suur klubijalgpallipäev, mille raames toimuvad ka meeste ja naiste karikafinaalid, toimub A. Le Coq Arenal 21. mail.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles