Eesti koondislane liitub tugeva Prantsusmaa liigaga

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Armi Pärt.
Armi Pärt. Foto: Eesti Käsipalliliidu koduleht

Eesti koondise ja Villa de Aranda käsipallur Armi Pärt siirdub uueks hooajaks mängima Prantsusmaa esiliigasse Massy Essonne Handballi. 

Suurepärase hooaja Hispaania kõrgliigas teinud 24-aastane joonemängija, teenis lepingu prantsuse klubi juures tänu stabiilsetele ja tugevatele etteastetele. Eriliselt jäi prantslastele silma mäng käsipalli Meistrite Liiga võitja FC Barcelona vastu, kus Kehrast pärit Pärt viskas ühe värava ja hoidis terve poolaja Hispaania staarid oma kontrolli all.

«Prantsusmaa on tugev, väga tugev,» ütles Pärt. «Euroopas on Prantsusmaa väga kõva käsipalliriik, esiliiga on väga tugev ja ühtlane, mängutase tugevam kui Hispaania kõrgliigas, kui neli esimest klubi välja jätta. Olen üleminekuga väga rahul ning ootan Prantsusmaal mängimist väga.»

Ülemineku taga seisnud agent Madis Kokkuta sõnul on üleminek Hispaaniast Prantsusmaale mängija karjääris ja arengus kõva samm edasi. «Armi on tänaseks mänginud Türgis, Taanis, Hispaanias ja nüüd siirdub ta Prantsusmaale. Kõik mängupaigad on õpetanud talle miskit uut ja ka Prantsusmaal on omanäoline still - seal viljeletakse väga jõulist mängu ning Armil on taas võimalus lisada enda mängu midagi uut. Armi armastab käsipalli mängida ja see on kõige tähtsam ning usun, et juba aasta pärast võime rääkida veelgi tugevamast Armi Pärdist.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles