Ecclestone ülistas konverentsil Trumpi ja Putinit (1)

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Putin ja Bernie Ecclestone (vasakul)
Vladimir Putin ja Bernie Ecclestone (vasakul) Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarja juht Bernie Ecclestone rääkis Londonis peetud konverentsil nii poliitikast kui spordist. Jutuajamine ärimehe sir Martin Sorrelliga jõudis ka vormelimaailma pürgivate naisteni ning Ecclestone’i sõnul ei võetaks vormel-1 sarjaga liituvaid õrnema soo esindajaid tõsiselt. Puudutati ka Vladimir Putini ja Donald Trumpi teemat.

«Ma ei usu, et naine oleks füüsiliselt võimeline vormel-1 autoga kiiresti sõitma,» ütles 85-aastane Ecclestone. Samas tunnistas ta, et spordiala juhtide hulka võivad naised pääseda küll: «Nad on kompetentsemad ja neil pole nii suuri egosid.»

Sorrell viis teema poliitikale ja mainis ka Venemaa presidenti Vladimir Putinit. «Minu arvates peaks ta juhtima tervet Euroopat,» teatas Ecclestone seejärel. Sorrell täpsustas: «Kas ta peaks olema Brüsselis ja sealt Euroopat juhtima?» Selgus, et mitte. «Ei, me peaks Brüsselist üldse lahti saama ja Putin peaks lihtsalt kõike juhtima. Ta teeb neid asju, mida lubab. Mõned inimesed ei saa ilmselt aru, mida ta teha tahab. Ta tahab Venemaa viia sinna, kus nad on harjunud olema,» selgitas vormeliboss.

Seejärel küsis Sorrell USA presidendiks pürgiva Donald Trumpi kohta: «Temast saaks suurepärane president,» vastas Ecclestone. «Ma usun, et ta oleks palju paindlikum kui enamik seniseid sealseid riigijuhte.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles