Mourinhost saab üheks mänguks Inglismaa peatreener

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jose Mourinho
Jose Mourinho Foto: SCANPIX

Talvel Chelseast vallandatud jalgpallitreener Jose Mourinho saab korraks taas treeneripingile istuda. Ta juhendab heategevuslikus mängus Inglismaa koondist, kes kohtub ülejäänud maailma tiimiga.

Mourinho kõrval võtavad abitreeneritena kohad sisse Sam Allardyce ja laulja Robbie Williams. Maailma koondist juhendab aga praegune Leicester City peatreener Claudio Ranieri.

«Tahan saada esimeseks treeneriks, kes on Soccer Aid’i karika võitnud mõlema koondise eest,» ütles Mourinho, kes tõstis maailma meeskonna treenerina karika pea kohale kahe aasta eest. «Sam ja mina moodustame hea treeneritiimi ja loodetavasti Claudio saab teada, mis tunne on lõpuks mõni mäng kaotada. Ma loodan, et korraldajad annavad mulle ka Inglismaa passi.»

Heategevuslik sõumäng toimub 5. juunil Manchesteris Old Traffordil. Varasemate aastate jooksul on Unicef teeninud matši pealt 17 miljnonit eurot. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles