Endise NBA korvpalluri unistus NFList jätkuvalt elab

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nate Robinson.
Nate Robinson. Foto: SCANPIX

NBA korvpalliliigas 11 hooaega mänginud Nate Robinson mängib preagu küll korvpalli Hapoel Tel Avivis, kuid unistab karjäärist ameerika jalgpalli profiliigas NFL.

«NFLis mängimine on minu suur unistus. Olen alati tahtnud mängida korvpalli ja ameerika jalgpalli kõige kõrgemal tasemel,» rääkis Robinson ESPNile.

Kuni ülikooli esimese aastani mängis Robinson ameerika jalgpalli, kuid keskendus siis edaspidi korpallile. «Usun, et oleksin NBAsse jõudnud ka siis, kui oleksin jalgpalli mängimisega jätkanud,» avaldas ta.

«Minu NFLi pürgimise teel saavad olema suurimaks väljakutseks õelad inimesed. Kõik arvavad, et ma ei saa hakkama, andmata mulle isegi võimalust.»

Mõned NFLi skaudid on Robinsoniga ka ühendust võtnud. «Rääkisin Seahawksis treenimise võimalusest. Olen olnud ühenduses ka Patriotsiga ning tean üht kutti Cardinalsist. Püüan lihtsalt oma nime kõigile kuuldavaks teha ning otsin võimalust treeningutele pääsemiseks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles