Liverpool alistas Evertoni kindlalt

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vigastada saanud Origi viiakse kanderaamil väljakult minema.
Vigastada saanud Origi viiakse kanderaamil väljakult minema. Foto: Reuters / Scanpix

Inglismaa kõrgliiga derbis Liverpooli ja Evertoni vahel jäi peale Liverpool, kes alistas naabermeeskonna koguni 4:0.

Premier League’i ajaloo ühes tuliseimas derbis oli enne tänast jagatud 20 punast kaarti, mis andis aluse eelduseks, et ka täna võib kohtunik kellegi väljakult ära saata. Enne, kui ta seda aga teha jõudis, oli Liverpool läinud kohtumist 2:0 juhtima. Täpsed olid Divock Origi 43. ja Mamadou Sakho 45. minutil.

Viis minutit pärast Sakho väravat andis Everton mängu täiesti käest, sest derbiajaloo 21. punase kaardi teenis võika vea eest Ramiro Funes Mori, kui astus korgid ees Origi hüppeliigese piirkonda. Origi viidi kanderaamil väljakult minema. Liverpool jätkas aga mängu domineerimist ning võitis kohtumise lõpuks 4:0. Värava said kirja veel Daniel Sturridge 61. ning Philippe Coutinho 76. minutil.

Evertoni peatreener Roberto Martinez võttis pärast mängu BBC vahendusel sõna Funes Mori punase kaardi kohta. «Selliseid vigu tuleb vältida. Tal sõitis katus pealt. Põhiline on see, et me ei suutnud emotsioonidega toime tulla.» 

Liverpooli juhendaja Jürgen Klopp ütles mängujärgselt, et Origi vigastus rikub tema jaoks tänase võidu. «Tahaksin öelda, et olen õnnelik, kuid Origi vigastus röövis minult rõõmu. Ma ei oska vigastuse kohta kuigi palju rääkida, aga piltidelt pidavat see jube olema. Õnneks on luu terve,» teatas Klopp ning lisas, et Evertoni võita on eriline tunne.

Teistes õhtustes kohtumistes võitis West Ham United 3:1 Watfordi, Manchester United oli 2:0 parem Crystal Palace’ist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles