Neymar tuleb olümpial taas kodupubliku ette

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neymar.
Neymar. Foto: SCANPIX

Hispaania jalgpalliklubi Barcelona teatas kolmapäeval, et nende brasiillasest staarründaja Neymar mängib augustis Brasiilias toimuvatel Rio de Janeiro olümpiamängudel, kuid jääb kõrvale juunis USA-s toimuvalt Copa America turniirilt.

Kataloonia klubi teatas pressiteate vahendusel, et Brasiilia jalgpalliliidule ollakse väga tänulikud, et Neymaril lastakse Copa America turniiri ajal puhata ning mees mängib sel suvel vaid ühel suurturniiril ehk Rio olümpial, vahendas ERRi spordiportaal Reutersit.

24-aastane Neymar on hetkel Brasiilia kõige nimekam mängija ning koondise peatreener Dunga soovis ründajat kasutada mõlemal turniiril. Neymar kuulus Brasiilia olümpiakoondisesse ka neli aastat tagasi Londonis. Olümpiamängudel mängivad riikide U-23 koondised, kuid igas meeskonnas võib olla ka kolm vanemat pallurit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles