Anu Ennok: hõbemedal maitseb nagu kuld

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Ennok
Anu Ennok Foto: cev.lu

Anu Ennoki koduklubi Pfeffingeni Sm'Aesch ei suutnud ka viimaseks jäänud kolmandas Šveitsi liiga finaalmängus suurfavoriit Zürichi Volerot üllatada, kuid hõbemedal on Pfeffingeni naiskonna jaoks suur kordaminek. Kolme võiduni peetud finaalseerias jäi Sm'Aeschi saagiks üks geimivõit. 

Tänavusel hooajal Šveitsi liigas kõik mängud võitnud Volero kaitses edukalt tiitlit, loovutades koduväljakul peetud kolmandas esikohamängus Pfeffingeni esindusele geimides vastavalt 11, 17, ja 14 punkti. Seega jäi finaalseerias Sm'Aeschi saagiks üks geimivõit, mis saavutati võõral väljakul peetud teises vastasseisus. 

Ennok jäi lõppenud hooajaga siiski väga rahule: «Volero mängis eile algusest lõpuni põhikoosseisuga ja meist ei olnud neile vastast. Aga hooaeg oli igati edukas ja hõbemedal maitseb nagu kuld. Klubi eesmärk oli 2018. aastaks esikolmikusse jõuda, seega sellel hooajal nii head tulemust keegi ei oodanud.»

«See on üle ootuste magus hõbe,» lõpetas eestlanna.  

Edukalt läks Sm'Aeschil ka Euroopa tugevuselt kolmandas eurosarjas Challenge Cupil, kus jõuti kaheksa parema hulka.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles