Postimehe otsepilt: Põlva Serviti alistas kindlalt Viimsi

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Käsipalli Eesti meistrivõistlustel jätkuvad poolfinaalseeriad. Viimsi/Tööriistamarket võõrustas Põlva Servitit ja kaotas 30:36.

Enne mängu:

Kuigi tiitlikaitsja Põlva Serviti sai kolmapäeval toimunud seeria avamängus kodusaalis kaheksaväravalise 28:20 võidu, ei olnud peatreener Kalmer Mustingu pilk mängule ainult roosiline. «Esimesel poolajal jäime hätta vastase väravavahi Siim Patraeliga, kelle vastu ei suutnud me neljal-viiel korral üks-üks olukordi lahendada. Viimsis peaksime suutma sellised olukorrad paremini lahendada.»

«Viimsis peaksime suutma ka pallikaotuste arvu vähendada. Balti liiga finaalturniiril olime sama probleemiga kimpus,» lisas Musting.

Praagirohkust kurtis Viimsigi peatreener Ain Pinnonen, kelle hinnangul tegi tema meeskond poolfinaalseeria avamängus nii palju eksimusi, et neist võiks piisata kolmeks kohtumiseks. «Positsioonikaitsega saime avamängus päris hästi hakkama, aga kui ise teeme sedavõrd palju praaki, siis anname Servitile võimaluse mängida oma trumpidele ehk kiiretele ja poolkiiretele rünnakutele.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles