McGregorile anti uus võimalus

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Conor McGregor (tätoveeringutega) kaalumisel koos enda vastase Nate Diazega.
Conor McGregor (tätoveeringutega) kaalumisel koos enda vastase Nate Diazega. Foto: SCANPIX

Küsimused Iirimaa vabavõiteja Conor McGregori postituse ümber, kus mees teatas sportimisest loobumist, on jätkuvalt õhus, kuid viimaste andmete kohaselt on mees maha rahunenud ning jätkab sportimist.

Kogu saaga sai alguse Twitteris, kui UFC sulgkaalu tšempion McGregor teatas, et talle aitab ning loobub juba noorena võitlemisest. Hiljem selgus, et postitus oli seotud lepingutingimuste rikkumisega. Nimelt ei olnud McGregor valmis osalema UFC suurejoonelise 200. juubeli ürituse promovideode tegemisel. Selleks pidanuks mees treeningud Islandi katkestama ning lendama Las Vegasesse.

UFC-sarja boss Dana White andis mõista, et selline käitumine ei ole tema juhitavas sarjas lubatud ning eemaldas mehe UFC 200 nimekirjast. Nüüd on White andnud McGregorile uue võimaluse – kui ta White’iga ühendust võtab ning talle koheselt helistab, lubab White iirlasel juubeliüritusel võistelda. Tingimuseks on see, et McGregor tuleb Las Vegasesse promovideosid filmima.

«Me üritame teha erandeid ning töötada nende alfaisaste ja alfaemastega, kuid üks asi, mille puhul ei saa erandeid teha, on oma matši promomine. Seda tegi Ali ja tegi ka Tyson,» rääkis White intervjuus The Herdile.

UFC bossi sõnul ei ole nende suhe McGregoriga juhtumi pärast halvenenud. «Ta on tegelikult mõistlik kutt, seega tundub imelik, et tal sellise asja pärast katus pealt sõitis. Me kulutame promomisele 10 miljonit, sa ei saa lihtsalt lepingutingimustele ei öelda,» rääkis White.

«Ma ei tea, millal ma Conoriga uuesti räägin, kuid viha mul tema vastu ei ole. Kui ta mulle pärast seda intervjuud helistab, siis panen ta tagasi UFC 200 nimekirja, aga ta peab tulema reklaami filmima. Oleme talle alati palju tegevusruumi jätnud, sest ta on alati meie kokkulepetest kinni pidanud. Sel korral ta ei pidanud ning mul ei jäänud muud valikuvarianti,» põhjendas White veelkord enda otsust.

UFCd kajastava ajakirjaniku Jonathan Shrageri andmetel on osapooled omavahel kokkulepet leidmas. Väidetavalt puudutas viimane meeste omavaheline vestlus seda, kuidas tulevikus sarnaseid olukordi vältida. Shrageri hinnangul on kindel, et McGregor tuleb taas võitluspuuri, kuid pole selge, millal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles