Aršavin: Wengeri konservatiivsus hoiab Arsenali tagasi

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrei Aršavin (vasakul) ja Robin van Persie.
Andrei Aršavin (vasakul) ja Robin van Persie. Foto: SCANPIX

Venemaa koondislase ning endise Arsenali mängija Andrei Aršavini hinnangul on Arsenal konservatiivne jalgpalliklubi ning see ei vii neid tiitliteni.

Aastatel 2009 - 2013 Londoni Arsenalis mänginud venelase sõnul pole pärast tema lahkumist klubis palju muudatusi toimunud. «Arsenal on klubisse ostnud kaks maailmaklassi mängijat – Mezut Özili ning Alexis Sanchezi – samuti said nad endale Petr Cechi, kuid peale selle pole väga midagi muutunud,» vahendas Reuters Aršavini.»

«Wenger on Arsenali eesotsas olnud pikka aega ning tal on omad ideed. Terve meeskond sõltub tema filosoofiast ning ma arvan, et tema konservatiivsus võib olla klubile takistuseks,» rääkis Aršavin, kelle hinnangul oli Arsenalil tõeliselt hea võimalus tänavu Inglismaa kõrgliiga võita.

«Ükski Arsenali põhirivaalidest pole tänavu eriti säranud. Kõik räägivad, et Arsenal peaks võitlema tiilti eest, kuid nagu me näeme, siis võitleb tiitli eest hoopis Leicester. On väga tõenäoline, et nad ka võidavad liiga,» ennustas Aršavin tänavuse hooaja võitjat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles