Poolfinaalis kohtuvad Rock ja TLÜ/Kalev

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evaldas Zabas (viskel).
Evaldas Zabas (viskel). Foto: Margus Ansu

Korvpalli meistriliigas selgusid täna kaks poolfinalisti. TLÜ/Kalev sai lisaajal jagu Pärnust, TÜ/Rock võitis kindlalt TTÜ-d.

TLÜ/Kalevi ja Pärnu vahelises kohtumises domineeris avapoolaega Pärnu. Neljanda veerandaja alguseks pääses Pärnu üheksa punktiga juhtima, kuid mõni minut enne normaalaja lõppu juhtis TLÜ/Kalev juba ise kolme punktiga – 66:63. Neli sekundit enne lõppu suutis Silver Leppik mängu lisaajale viia, kui tabas kolmese. Normaalaeg lõppes seisul 71:71. Lisaajal suutis TLÜ/Kalev napilt oma paremuse maksma panna ning võitis kohtumise 88:87.

TÜ/Rockil polnud probleeme kolmandat korda TTÜ alistamisega. Tartlased võitsid mängu kindlalt 107:73. Üleplatsimees oli Evaldas Žabas, kes viskas koguni 42 punkti. TÜ/Rock ja TLÜ/Kalev lähevad omavahel vastamisi poolfinaalis, mille esimene mäng toimub 30. aprillil. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles