Eesti neidude rannasuvi algab U21 MMiga

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heleene Hollas
Heleene Hollas Foto: volley.ee

2016. aasta suvel jätkavad tööd neidude võrkpalli rannakoondised ja hooaeg avatakse juba maikuus, kui ajavahemikul 12.-16. mai toimub Šveitsis Luzenris U-21 vanuseklassi MM. Eestit esindab maailmameistrivõistlustel paar Liisa Soomets/Heleene Hollas, kes talvelgi Nõo rannahallis end alaga sina peal hoidsid. 

Alates 2016. aasta suvehooajast on tüdrukute rannakoondiste formaadis tehtud mõned muudatused. Tüdrukute rannakoondisi on jätkuvalt kaks, kuid neid ei koostata enam kindlate sünniaastate kaupa. On vanemate tüdrukute ehk esinduskoondis ja nooremate tüdrukute ehk järelkasvukoondis. Vanemate tüdrukute koondisesse kutsutakse 4-5 paari, kes võiksid esindada Eestit rahvusvahelistel tiitlivõistlustel, vahendas volley.ee.

Rahvusvahelistel tiitlivõistlustel Eestit esindavad võistkonnad valivad tüdrukute rannakoondise treenerid, katsevõistlusi ei korraldata. Järelkasvukoondis koosneb eelkõige noorematest tüdrukutest ning koguneb Eesti karikavõistluste etappide eel ja koondise koosseis võib olla muutuv. Vanemate tüdrukute koondise treener on Kristjan Kais ja nooremate tüdrukute koondise treener Kertti Külm.

Rahvusvahelised tiitlivõistlused 2016.a suvel:

12.-16.05        U21 MM Luzerne (Šveits)

16.-19.06        U20 EM Antalya (Türgi) 

13.-17.07        Tudengite MM Pärnu (Eesti)

22.-24.07        U18 EEVZA, Vilnius (Leedu)

11.-14.08        U18 EM Brno (Tšehhi)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles