Kolmas tulemine: Korjus kustutab Renault’ roolis võidu- ja sõidunälga (8)

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aasta aega võistlusradadelt eemal olnud Kevin Korjuse pilk on suunatud tulevikku.
Aasta aega võistlusradadelt eemal olnud Kevin Korjuse pilk on suunatud tulevikku. Foto: Renault Sport

Aastase võistluspausi järel ringrajale naasnud Kevin Korjus näitas Renault Sport Trophy sarja avaetapil Aragonis, et sõidukäsi pole ajaga rooste läinud – teises sõidus edestas ta kõiki konkurente ja tõusis ligi viieaastase vaheaja järel taas poodiumi kõige kõrgemale astmele. «Talvel sai selle kõige nimel palju vaeva nähtud. Ilmselgelt on mõnus tunne tagasi rajal olla ja seda magusam, kui veel hästi ka läheb!» võttis Korjus eduka nädala rahulolevalt kokku.

Luhtunud vormel-1 unistuse järel sportautodel kihutamisele keskendunud Korjus võistles tunamullu nii European Le Mans Seriesi kui ka Blancpaini sarjade arvestuses, näitas head kiirust, ent tiim otsustas mulluse hooaja eel ootamatult osalemisest loobuda ja enam eestlane üheski teises võistkonnas töökohta ei leidnudki. Nii tuli äraelamiseks otsida teisi võimalusi ning Korjusest sai noortele sõitjatele mõeldud Põhjamaade vormel-4 sarjas sõidutreener.

Kommentaarid (8)
Copy
Tagasi üles