Galerii: Alnek ja Markvardt püstitasid Baltimaade meistrivõistlustel uued juunioride rekordid

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kalev Spa veekeskuse 50m basseinis algasid täna Baltimaade meistrivõistlused ujumises, mis tõid Tallinnasse sportlased nii Eestist, Lätist kui ka Leedust. Eestlaste jaoks olid kindlasti tipphetkedeks 50m vabaltujumise ja 100m liblikujumise uued juunioride rekordid. Uue 50m vabalt juunioride rekordi püstitas ajaga 26,31 Kertu Ly Alnek; 100m liblikujumises seadis Margaret Markvardt uueks juunioride tippmargiks 1.02,23.

16-aastane Alnek oli loomulikult oma tulemusega rahul. «Baltimaade meistritiitel, Eesti juunioride rekord ning isiklik rekord. Olen väga rahul ja õnnelik,» sõnas Alnek vahetult pärast uue rekordi püstitamist. «Tehniliselt õnnestus mul tänane hästi, olen selle kallal viimasel ajal ka palju tööd teinud,» rääkis Alnek swimming.ee vahendusel.

50m vabalt meeste võit jäi samuti koju, esikoha võttis ajaga 23,29 Daniel Zaitsev.

100m liblikujumises uue juunioride rekordi püstitanud Margaret Markvardt sõnas pärast võistlust, et ta on tulemusega väga rahul, kuigi tehniliselt jäi veel parandusruumi. «Väsisin lõpus ära, tehnika hakkas ära vajuma,» sõnas Markvardt. «Tänase eesmärgi ma aga täitsin. Tulingi uue juunioride rekordi järele ja olen selle üle väga rõõmus,» sõnas Markvardt. Meeste 100m liblikujumises võttis ajaga 53,94 võidu Deividas Margevicius.

Naiste 200m seliliujumises võttis võidu ajaga 2.17,95 Kätlin Sepp. Meestest viis esikoha koju Girts Feldbergs (LV), aeg 2.05,31.

100m rinnuli naiste arvestuses võttis napi võidu Maria Romanjuki ees lätlanna Alona Ribakova ajaga 1.10,98. Romanjuk alistas distantsi ajaga 1.11,09. Meeste arvestuses oli täna 100m rinnuliujumise päeva parim aeg 1.01,52 ja kuulub see leedulasele Andrius Sidlauskasele.

400m vabaltujumises tagas aeg 4.42,54 naiste arvestuse esikoha leedulannale Greta Gataveckaitele. Meeste arvestuses võitis kuldmedali Eestit esindav Mihhail Stseglov, kes alistas distantsi ajaga 4.10,43.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles