Ainult Eestis: kolme karikavõistluste veerandfinaali tulemus tühistati

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpall.
Jalgpall. Foto: Marko Saarm

Teed Eesti naiste jalgpalli karikafinaali poole jätkavad neli naiskonda - Tallinna FC Levadia, Põlva FC Lootos, Tartu SK 10 Premium ja Tartu JK Tammeka. Kolm naiskonda pääsesid poolfinaali vaatamata veerandfinaalis saadud kaotusele. Põlva, SK 10 ja Tammeka vastased kasutasid veerandfinaalis jalgpallurit, kes oli käimasolevas karikasarjas juba üht teist klubi esindanud.

Veerandfinaalidega tehti algust 19. aprillil, kui Tallinna FC Levadia võõrustas Tallinna Flora duubelnaiskonda. Mäng lõppes Levadia 5:1 võiduga. Kaks väravat lõi Levadia eest Vlada Kubassova, jala said valgeks veel Helis Rõuk, Anastasia Dodeltseva ja Naida Imanova. Flora värava lõi Inger Fridolin, vahendab jalgpall.ee.

Kolmapäeval peeti veerandfinaalide raames kolm kohtumist. Päeva esimeses mängus sõitis eelmise aasta karikavõitja Pärnu JK külla Põlva FC Lootosele. Kuigi Pärnu oli platsil Lootosest parem tulemusega 6:1, määrati neile -:1 kaotus, sest suvepealinna naiskond kasutas oma koosseisus Maarja Virulat, kes vastavalt juhendile ei tohtinud Pärnut esindada, kuna oli juba käimasolevas karikasarjas mänginud Nõmme Kalju eest. 

Teises kohtumises alistas Tallinna FC Flora kodus Tartu SK 10 Premiumi 7:0, kuid neile määrati -:0 kaotus, sest Flora kasutas Annaliis Striginit ja Sandra Paulbergi, kes olid juba käimasolevas karikasarjas esindanud teist klubi. 

Tehnilise kaotuse sai viimases paaris JK Tallinna Kalev, kes alistas küll Tartu JK Tammeka 5:0, ent kasutas samuti mängijat (Sabina Ahmedova), kes oli juba käimasolevas karikasarjas esindanud teist klubi.

Karikavõistluste poolfinaalpaaride loos toimub uuel nädalal Eesti Jalgpalli Liidu ruumides. Täpne aeg antakse  täiendavalt teada.

Suur klubijalgpallipäev, mille raames toimuvad ka meeste ja naiste karikafinaalid, toimub A. Le Coq Arenal 21. mail.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles