Cavaliers ja Spurs jõudsid järgmisest ringist võidu kaugusele

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kyrie Irving.
Kyrie Irving. Foto: SCANPIX

NBA play-offi esimeses ringis on idakonverentsis mängiv Cleveland Cavaliers edasipääsust vaid ühe võidu kaugusel, sest öösel alistati kolmandat korda Detroit Pistons numbritega 101:91.

Cavaliersi vedas võidule tuumik Kevin Love, Kyire Irving ning Lebron James. Kolme peale visati kokku 66 punkti. Seeria neljas mäng peetakse pühapäeval.

Teistes öistes mängudes olid võidukad San Antonio Spurs ning Boston Celtics. Sarnaselt Cavaliersile on ka Spurs seeriat 3:0 juhtimas. Viimati alistati Memphis Grizzlies 96:87. Spursi eest tegi hea mängu Kawhi Leonard, kes viskas 50 protsendilise tabavusega 32 punkti. Seeria neljas mäng toimub samuti pühapäeval.

Boston Celticsi ja Atlanta Hawksi vahelises seerias suutis Celtics üldseisu vähendada 1:2 peale. 111:103 võidumängus viskas Isaiah Thomas koguni Celticsi eest 42 punkti. Ka selles seerias toimub neljas mäng pühapäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles