MM-sarja tipud pidasid kõigi silme all maha tulise sõnasõja

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastien Ogier.
Sebastien Ogier. Foto: FRANCISCO LEONG/AFP

Autoralli maailmameister Sebastien Ogier ja Argentina rallil temaga esikoha pärast võitlev Hayden Paddon pidasid laupäevaõhtuse pressikonverentsi järel teenindusalas maha avaliku sõnasõja, teemaks stardijärjekord.

Paddon andis mõista, et tal on Ogieri selleteemalisest kurtmisest kõrini, misjärel . Ogier peab MM-sarja liidrina iga etapi esimesel ja teisel päeval esimesena rajale minema, mis tähendab kruusarallidel konkurentidele tee puhastamist. Prantslane on seda reeglit korduvalt kirunud, märkides, et teda karistatakse edu eest.

Kui Ogierilt täna toimunu kohta küsiti, vastas ta, et vabandas Paddoni ees, kuid arvab siiski, et uusmeremaalasel polnud õigus. Volkswageni tiimijuht Jost Capito lisas, et mõistab Ogieri pahameelt. «Ma ei kuulnud nende tüli pealt, aga kui temalt päevast päeva aina sama asja kohta küsitakse ning päritakse, miks ta ometigi kiiremini ei sõida ja konkurentidele aega kaotab. Läheksin ise ka selle peale endast välja,» sõnas Capito väljaandele Autosport.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles