Pole Vardyt, pole probleemi: imet püüdev Leicester sai hooaja suurima võidu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riyad Mahrez (paremal) on olnud terve hooaja jooksul Leicesteri võtmemängija.
Riyad Mahrez (paremal) on olnud terve hooaja jooksul Leicesteri võtmemängija. Foto: SCANPIX

Jalgpalli Inglismaa kõrgliigas jätkab unistuste teekonda meistritiitli suunas Leicester City, kes alistas koduväljakul 4:0 Swansea. Ehkki Leicester pidi läbi ajama eelmises mängus punase kaardi saanud tähtründaja Jamie Vardyta, kes on sel hooajal löönud 22 väravat, ei valmistanud see kodumeeskonnale mingeid probleeme, sest Swansea vastu võeti senise hooaja kõige suureskoorilisem võit.

Skoori avas 10. minutil Riyad Mahrez ja 30. minutil tegi Leonardo Ulloa seisuks 2:0. Teisel poolajal oli Ulloa pärast Jeff Schluppi head eeltööd 60. minutil uuesti täpne ja punkti pani mängule 85. minutil Marc Albrighton, kes tuli väljakule vaid kolm minutit varem.

Teises tänases kohtumises tegid Sunderland ja Arsenal 0:0 viigi. Liigatabelis on Leicesteril 76 punkti, teisel kohal olev Tottenham, kellel koos kaheksa punkti vähem, peab oma 35. vooru kohtumise homme õhtul West Bromwich Albioni vastu. Kolmandal kohal olev Manchester City on kogunud 64 punkti, sama palju punkte on ka Arsenalil. Viiendal kohal olev Manchester United jääb ühe vähempeetud mängu juures Arsenalist ja Cityst viie punkti kaugusele.

Foto: DARREN STAPLES/REUTERS
Foto: Jason Cairnduff/REUTERS
Foto: Philip Oldham/Sportimage/PA Images
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles