Narva tenniseturniiri korraldaja sai kõrge rahvusvahelise tunnustuse

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oleg Belehhov
Oleg Belehhov Foto: tennis.ee

2006. aastast korraldab Tennis Europe Junior Tour organisatsioon pairma turniiridirektori konkurssi. 2015. aasta turniiride arvestuses valiti parimaks Narva Cupi korraldaja Oleg Belehhov.

Konkursil võetakse arvesse, kuidas on korraldaja kasutanud Tennis Europe Junior Touri juhiseid ja reklaammaterjale võistluste korraldamisel ja turniiri käigus.

Tennis Europe Junior Tour väärtustab kõiki mängijaid ja korraldajaid seades neile nii õigused kui kohustused. Hea turniiri läbiviimine eeldabki reeglite järgimist ja häid administratiivseid oskusi.

Eestis 2015. aasta alguses peetud turniir on juba pika ajalooga. Esmakordselt 2007. aastal toimunud Narva võistlus pälvis Tennis Europe Junior Tour organisatsiooni esindajate tänu tunnustuse nii oma pikkade traditsioonide kui ka hea korralduse poolest. U14-vanuseklassis algselt 3. kategooria turniirina peetud võistlus on alates 2014. aastast tugevama, 2. kategooria turniir. Senistest edukaim oli Eesti mängijatele 2016. aasta, kui koju jäid medalid üksik- ja paarismängus, noormeeste ja neidude arvestuses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles