Postimehe otsepilt: Põlva kindlustas koha finaalseerias

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Käsipalli Eesti meistrivõistlustel jätkusid poolfinaalid. Põlva Serviti, kes oli enne tänast Viimsi vastu juhtimas seeriat 2:0, võttis kodusaalis kolmanda võidu seisuga 38:34 ja jõudis finaali.

Võitjate poolt viskas Henri Sillaste parimana kaheksa väravat, Viimsi suurimaks skoorijaks oli Robin Oberg, kelle arvele jäi üheksa tabamust.

Seeria esimesed kaks mängu võitis Põlva numbritega 28:20 ja 36:30. «Kui esimeses mängus saime oma asjadega paremini hakkama, siis teises kohtumises polnud meie kaitse kõige parem ja Viimsi suutis meid päris korralikult suruda. Vahepeal tundus, et nad suudavad meile päris korralikult hambaid näidata, aga otsustavatel momentidel tuli neil ikka ka eksimusi sisse,» rääkis Serviti ääremängija Kristjan Muuga ja lisas, et kui neil õnnestub kodusaalis liigset praaki vältida, peaks nad eeldatavate favoriitidena finaali purjetama.

Viimsi mängija ja treener Siim Pinnonen nõustus, et teises poolfinaalmängus püsis pinge hoopis kauem kui seeria avakohtumises. «Lõpuks suutis Serviti meid siiski murda. Nende ääremängijad panid lõpus oma kogemuse maksma,» rääkis Pinnonen. «Rünnak toimis meil päris hästi, aga tihti lõikasid nende ääremängijad olulised söödud vahelt, mis võimaldas neil mitu korda kiirrünnakusse tulla.»

Pinnoneni sõnul on võimalik seeriat pikendada juhul, kui Viimsi meeskonnal platsil kõik õnnestub. «Kõigil peab olema hea päev. Kui me võtame eelmise mängu positiivsemad küljed endaga kaasa, võib jälle päris pingeline kohtumine tulla.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles